Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Małgorzata Bugno Dawid111 .. Bartek Beny angela689 szymon.borysiewicz@gmail. (3968 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a i jak masz polskie prawo jazdy a mandat masz w norge to nie zdejma ci punktow w przeciwnym razie my bysmy ich juz nie mieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
..i tu znow nie zgodze sie z gabryjelem tylko govi2 my tez dostalismy mandat
TY MASZ PROBLEMY..!..
A ZE SOBĄ SAMĄ SIĘ ZGADZASZ...!?? .

TY OPISUJESZ PRZYPADEK W NORGE ...!!! ...!!!...!!!.

A cała rozprawka i przytoczone przykłady DOTYCZYŁY POLSKI KOBIETO

OBUDŹ SIĘ...

ALBO zacznij czytać w końcu te posty Na które odpowiadasz bo Bzdury wychodzą z pod Twojej klawiatury..
Jeszcze parę takich bzdur napiszesz ...a założę temat dotyczący Twoich postów... i bzdór w nich występujących...

JESTEŚ NIEZDROWO NADPOBUDLIWA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
oj cichutko już cichutko moi mili jak coś dostane to dam wam znać na sto procent, jeszcze raz dla wyjaśnienia napisze ze kuzyn ma prawo jazdy polskie a auto na norweskich numerach było i to się stało w Polsce ja jeszcze nie panikuję rety, punkty punktami, mąż je miał nie jeden raz w Pl naliczone i już mu wygasły, ale po co je łapać przez kogoś, gdyby tak miało być a czy będzie to to się dopiero okaże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Madalen ,olej to,chlapnij z mężem po kielichu i do wyra i odrabijcie te punkty które "możecie stracić"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
a wiesz,ze mam akurat takiego schłodzonego bolsa w lodówce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No to nie czekaj , bo się jeszcze lodówka rozmrozi Dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
eno eno, chwilunia, j atutaj dopiero zawitałam a ty już mnie spławiasz, ładnie to tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:
..i tu znow nie zgodze sie z gabryjelem tylko govi2 my tez dostalismy mandat
TY MASZ PROBLEMY..!..
A ZE SOBĄ SAMĄ SIĘ ZGADZASZ...!?? .

TY OPISUJESZ PRZYPADEK W NORGE ...!!! ...!!!...!!!.

A cała rozprawka i przytoczone przykłady DOTYCZYŁY POLSKI KOBIETO

OBUDŹ SIĘ...

ALBO zacznij czytać w końcu te posty Na które odpowiadasz bo Bzdury wychodzą z pod Twojej klawiatury..
Jeszcze parę takich bzdur napiszesz ...a założę temat dotyczący Twoich postów... i bzdór w nich występujących...

JESTEŚ NIEZDROWO NADPOBUDLIWA

sam jestes nadpobudliwy a do tego złosliwy
dobra nie doczytałam sorki moja wina ale ty niemusisz sie drzec jak stare prześcieradło

a i jasno wynika ze nie zgadzam sie z twoim zdaniem a nie swoim
a co do tematow ktore chcesz załozyc to mozesz załozyc temat nawet do samego pana boga nie wzrusza mnie to
magdalena jeszcze raz przepraszam ze wprowadziłam cie w bład nie doczytałam do konca
wczoraj miałam bardzo ciezki dzien w pracy bo typiara juz rok jest na zwolnieniu bo ma sraczke :/ i stres w pracy wiec roboty mamy za dwoch wiec czasem wieczorem juz o 7 padam na nos i moge cos zle skojazyc
no w kazdym razie mega sorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
magdalena jeszcze raz przepraszam ze wprowadziłam cie w bład nie doczytałam do konca
wczoraj miałam bardzo ciezki dzien w pracy bo typiara juz rok jest na zwolnieniu bo ma sraczke :/

HAHAHA KAMI NIE WIEM KOMU WSPOLCZUC JEJ CZY TOBIE
TOBIE BO MASZ HUK ROBOTY A JEJ HMMM STRASZNIE JA MUSI DUPA PIEC

niezle dajecie dziewczyny, leze i nie dycham ze smiechu juz prawie

i komu tu wspolczuc hahahahaha....... rewelka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok